Maak kennis met ons team

Leuk, Tante Pollewop.. Maar wie werken er nou eigenlijk? We stellen ons team maar al te graag aan je voor. Dat doen we hieronder. Ontmoet onze toppers!

Janneke

In september 2011 is er een grote droom van mij uitgekomen, Tante Pollewop opende haar deuren! Ik heb een prachtig team om mij heen waar ik ontzettend trots op ben! Samen staan we iedere dag weer klaar om er voor alle kinderen een feestje van te maken!

Maak kennis met ons door onze website te bekijken of kom persoonlijk kennis maken en onze warme en huiselijke sfeer proeven!

Anne

Ik ga iedere dag met veel plezier naar Tante Pollewop! Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich veilig en thuis voelt en dat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. De kinderen mogen bij ons echt kind zijn.

Het is heerlijk dat we een grote en mooie tuin hebben waarin we lekker kunnen spelen, ravotten en op ontdekking kunnen met de kinderen.

Dat maakt ieder dag weer een feestje op het werk. Voor de kinderen en voor ons.

Ashley

Sinds November 2019 ben ik met veel plezier werkzaam bij Tante Pollewop. Ik vind het fijn dat we bij Tante Pollewop een steentje kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. We ondersteunen ze bij de sociale, emotionele, lichamelijke en cognitieve ontwikkeling en kijken naar de behoefte van het kind.

We doen er alles aan om kinderen zich bij ons op hun gemak en veilig te laten voelen. Het is fijn om deel uit te mogen maken van het team waar wij in werken.

Barbara

Het mogen werken bij Tante Pollewop is echt een feestje. Heerlijk met de kinderen mogen spelen in de grote groene tuin en de binnenruimte waar een huiselijke sfeer gecreëerd is.  Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, dat zij zich op een prettige manier kunnen ontwikkelen. In mijn doen en laten probeer ik dit altijd centraal te stellen.

Elke

Vanaf augustus 2013 ben ik werkzaam bij Tante Pollewop. Er heerst een hele fijne, prettige en huiselijke sfeer. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen zo puur en zorgeloos zijn.  Ik geniet ervan om samen met kinderen activiteiten uit te voeren waaraan zij plezier beleven en waarbij zij tegelijkertijd nieuwe vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen.

Kortom, ik zit hier helemaal op mijn plek.

Ellis

Voor ik bij Tante Pollewop ging werken bracht ik mijn zoontje daar altijd al graag naar toe.

Een heel fijn team die overal voor open staan, graag met je mee denken en erg actief en creatief met de kinderen bezig zijn. Altijd staan de kinderen centraal.

Ik ben er dan ook erg trots op dat ik hier deel vanuit mag maken. Het is bovendien een prachtige locatie met een hele mooie tuin waar de kinderen veel energie kwijt kunnen.

Kim

Bij Tante Pollewop voelt het als thuis voor de kinderen en voor ons. Je mag jezelf zijn en daarom ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Ik vind het belangrijk dat ieder kind wordt gezien. Door de fijne, grote tuin kunnen we veel buiten zijn en worden alle ontwikkelingsgebieden gestimuleerd bij de kinderen.

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Leonie

Ik heb ruim 25 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt. In 2019 heb ik de opleiding voor Pedagogisch Medewerker gevolgd en afgerond.

Hier ben ik nog iedere dag blij mee! Werken bij Tante Pollewop is voor mij een feestje. Het huiselijke en kleinschalige spreekt mij erg aan net zoals mooie, grote tuin. Ik geniet van het pure van de kinderen en vind het mooi om te zien dat ieder kind zich op zin/haar tempo ontwikkelt. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit fijne team en wil van iedere dag een fijne dag maken voor de kinderen!

Lieke

Ik ga iedere dag met veel plezier naar Tante Pollewop. Ik vind het belangrijk dat kindjes zich veilig en thuis voelen bij ons. Ik geniet van het enthousiasme en de puurheid van de kindjes. Het is heerlijk om samen met de kindjes te ontdekken en bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling. Geen dag is hetzelfde en ieder kindje is uniek, dat maakt het zo leuk!

Melissa

Een dagje meelopen bij Tante Pollewop heeft me zo enthousiast gemaakt dat ik ervoor heb gekozen me te laten omscholen tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij ons. Zo durven ze zichzelf, andere mensen en nieuwe dingen te ontdekken. Het is geweldig om te zien hoe de kinderen groeien en zich ontwikkelen. Dat ik ze hierbij mag helpen en begeleiden vind ik heel speciaal. Elk kind is anders en doet de dingen op zijn eigen manier en tempo. Dat maakt het werk heel leuk en veelzijdig.

Sanne

Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Tante Pollewop. Ik vind het belangrijk dat er voor de kinderen een veilige en vertrouwde plek is waar zij zich kunnen ontwikkelen. Ik vind het fijn dat wij deze aan de kinderen kunnen bieden.
Ik kom altijd met plezier naar mijn werk om er samen met de kinderen een leuke dag van te maken en hun een 2e thuis te bieden.
We beschikken over een ruime tuin waar de kinderen dan ook alle ruimte hebben om buiten te spelen.

Sharon

Werken bij Tante Pollewop betekent voor mij dat ik mede zorg mag dragen om kinderen een tweede thuis te bieden. We streven ernaar om voor alle kinderen een sfeervolle plek te creëren, waar ze zich zowel sociaal-emotioneel als cognitief kunnen ontwikkelen.

Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk en word ik blij van kinderen die samen leren spelen en genieten van de activiteiten die we vormgeven. Ik geloof in de visie dat kinderen van 0 tot 4 jaar binnen de kleinschaligheid die we bieden, van elkaar leren op alle gebieden.